Kom igang med at sælge Amazon – lad os hjælpe dig på vej!

Amazon er en kompleks platform at komme igang på. Det kræver tid, energi og ressourcer. Der findes endvidere et hav af faldgrupper, som man som virksomhed bør undgå. Efter at have hjulpet virksomheder (store som små) i Skandinavien, er det tydeligt at se, at en af de sværeste barrierer at nedbryde i forhold til Amazon, er at komme ordentligt igang på platformen. Vi tilbyder derfor virksomheder i alle størrelser hjælp med at komme bedst muligt fra start på Amazon.

Amazon Kom Godt Igang

Denne service inkluderer

 • Oprettelse af Amazon Professional Seller Account

  For at få det fulde udbytte af din virksomheds Amazon eventyr, skal du være indehaver af en Amazon Professional Seller Account. Vi rådgiver og vejleder dig igennem hele processen, så du har fundamentet på plads.

 • Oprettelse af produkter

  Produktoprettelse hos Amazon kan være en kæmpe udfordring, hvis ikke man har benyttet sig af platformen før. Der findes et hav af faldgrupper, som du og din virksomhed ikke må falde i. Derudover er det vigtigt, at produkterne oprettes på korrekt vis, da det ellers kan skade produkternes organiske placeringer på Amazon’s søgeresultater.

 • Optimering af produktsider

  Dine produkter skal oprettes med øje for 2 ting: Konverteringsoptimering og Amazon’s søgemaskine. Formår du ikke at tage højde for alle de faktorer, der spiller ind i en optimal produktside, kan du risikere, at den ønskede vækst på Amazon udebliver.

  Vi er med dig hele vejen, og vil rådgive dig fra A-Z indenfor optimale produktsider.

 • Guidet rundtur i Amazon’s interface

  De fleste får sig et chok, når Amazon’s Seller Central Interface åbnes op for første gang. For de fleste er det noget nær en umulig opgave at kaste sig ud i. Vi hjælper derfor med en guidet rundtur i Amazon Seller Central, så der aldrig opstår tvivl om, hvordan de forskellige arbejdsopgaver fuldføres.

Et din virksomhed klar til at indtage nye markeder med Amazon? Lad os hjælpe – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Sælg på Amazon og oplev vækstpotentialet i hele verden!

Amazon er for langt de fleste virksomheder en fantastisk mulighed for at få det optimale ud af nye markeder. Hvad end man allerede befinder sig i på disse markeder, eller man ønsker at gøre sit indtog, så er Amazon alfa-omega for tilstedeværelsen. Mere end 50% af alle produktsøgninger verden over starter på Amazon, hvorfor jeres virksomhed ikke må gå glip af dette vækstpotentiale.

Amazon opstiller forskellige muligheder for dig, der ønsker at sælge via deres platform. Vi rådgiver fra start til slut, så der fra start vælges den helt rigtige løsning. Mange virksomheder kommer desværre skævt fra start på Amazon grundet manglende viden.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!